vrijdag 4 maart 2011

Giveaway gehaakt/gebreid kindertasje

Ik heb vorig jaar een kindertasje gebreid en gehaakt. Ja, je leest het goed ik kan ook breien. Alleen iets simpels hoor. Geen ingewikkelde patronen. Maar soms vind ik het wel leuk om te doen. Dit tasje komt niet van een patroon. Gewoon begonnen ....... Natuurlijk zit er wel een gehaakt bloemetje op. Dat kan ik dan toch niet laten. Het is niet groot 17 x 18 cm (zonder hengsel).
Nu heb ik alleen geen kleine meisjes meer om me heen. Wie heeft nog een (klein)dochtertje/nichtje/buurmeisje die het leuk zou vinden. Ik hoor het graag, want dan doe ik het graag cadeau!
En iedereen een prettig weekend toegewenst natuurlijk. Het wordt mooi weer geloof ik. Fijn voor alle mensen die carnaval gaan vieren. Ik sla dit jaar over. Hier boven de grote rivieren is het toch niet hetzelfde als in het zuiden. Wel brengen we oudste dochter naar Breda, en zoonlief naar Eindhoven. Die hebben er zin in.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk tasje heb je zo zonder patroon gebreid. Helaas voor mij heb ik ook geen klein meisje in de familie. Je zult er zeker iemand blij mee kunnen maken.
  Fijn weekend, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schatje...maar ook geen kleintjes!
  fijn weekend
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik weet wel iemand die ik blij kan maken met dit tasje , de kleinzoon van mijn vriendin is gehandicapt en ligt regelmatig in het ziekenhuis , hij heeft een zusje van 5 jaar die een beetje op de 2 de plaats komt door de vele opnames in het ziekenhuis van haar broertje . Ze is een echt prullemeisje en ze zou heel blij zijn met dit leuke tasje . Groetjes vanuit Turnhout (Belgie) , Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig tasje!! Hier ook al geen kleine meiden meer, maar hij gaat vast goed terecht komen. Fijn carnavaloos weekend!

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen