zondag 13 maart 2011

Vissen van stof

Dit vogeltje hangt bij allebei de dochters op hun kamer. Er zijn er een heleboel van in verschillende kleuren en ze hangen aan een kralenketting boven elkaar. We kochten ze vorig jaar op de rommelmarkt van de open havendag. Er waren twee snoeren dus dat was een gelukje. Ze komen uit een Wereldwinkel misschien. Ik zag ze gisteren hangen en dacht ik ga er ook eentje maken, maar dan met vissen.
Dus werd een patroontje getekend en geknipt. En mijn oude naaimachine neergezet. Gezellig zo op de zondagmiddag. Stofjes bij elkaar gezocht. Dat kost wat tijd want die liggen verspreid door het huis. In een grote mand beneden en in een ladenkastje. Op zolder staan verschillende zakken met stof die ik heb gekregen en die nergens meer in passen. (Daarom wil ik ook die bouwkeet, ha, ha.)

Volgend weekend ga ik er nog een paar maken. Leuk om te doen. 

3 opmerkingen:

 1. ik vind je visjes heel erg geslaagd! ik zou ze alleen wat verder uit elkaar gehangen hebben .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb voor onze dochter ook zo'n slinger maar dan met libelles eraan (en ja: uit de wereldwinkel). Ik kijk er vaak naar en bedenk dan hoe het zou zijn als ik ook zoiets zou maken. Misschien moest ik dat, ook n.a.v. jouw blogje, nu maar eens gaan doen! Erg mooi geworden en eigenlijk veel persoonlijker ;-).
  Groetjes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee om i.p.v vogels een vissenketting te maken. Mooie stoffen heb je bij elkaar gescharreld.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen