donderdag 21 juli 2011

Vrije tijd

Vanochtend vroeg heb ik 45 minuten gelopen over de dijk. Jammer dat ik mijn fototoestel niet bij me had, want er zat een ooievaar vlakbij op een hek. Nou is dat hier in de buurt niet zo heel bijzonder, want Ooievaarsdorp Het Liesvelt is hier niet ver vandaan. Maar toch altijd weer mooi om er eentje te zien. Ik had niet gedacht dat ik alleen lopen leuk zou vinden, maar dat is het wel. Opeens zie ik weer dat het hier langs de rivier prachtig is.

Wat doe ik verder met mijn vrije tijd? Lezen in de tuin samen met oudste dochter (op foto).

Foto's proberen te maken van een Koolwitje.Ook gingen we naar Zeeland. Zus en neef zijn in Vrouwenpolder op een camping. Ik ga het niet over het weer hebben, maar ze kamperen in een tent en je snapt dat dat af en toe afzien is, maar ze houden stug vol. Wij hadden een hele fijne dag. Wandelden rond in Middelburg, zagen heel veel Volkswagen Kevers en busjes, aten een lekker broodje, bezochten een abdij en zagen de zee. 's Avonds aten we heel gezellig in een eetcafe.

Oudste dochterOp de foto hierboven staan jongste dochter en neef. Geen twee meisjes, maar ik moet opeens aan het liedje van Raymond van het Groenewoud denken.

Twee meisjes op het strand. Ze lezen modebladen. Ze kijken in het rond. Ze dromen van een prins.

Dat vind ik zo'n mooi liedje. Vooral de gitaar op het eind. Van welk liedje worden jullie blij?


Ik heb ook gehaakt de laatste dagen en het zijn geen bloemen. Mijn kussen is af. Eindelijk, diepe zucht! Ik ben slecht in iets afmaken. Daarom haak ik ook het liefst bloemen. Voor je er erg in hebt zijn die af. Maar iets groters....... Ik mocht van mijzelf niet aan iets nieuws beginnen voor het kussen af was. Streng zijn heeft geholpen. Hieronder een stukje van het kussen. Morgen meer foto's.Knopen zoeken voor de sluiting van het kussen.

Ik maak van de knopen een hartje


Jongste dochter maakt er een poppetje van

7 opmerkingen:

 1. Tsja, morgen dan maar weer aan de wandel om alsnog een foto van de ooievaar te maken. ;)
  Wat wordt je kussen mooi met dat haast lichtgevende midden! Grappig dat jullie de knopen in vorm leggen, dat doet mij weer denken aan mijn jongste zoon die vroeger uren zoet kon zijn met mijn knopendoos: alles sorteren op maat, kleur, vorm en materiaal en alles netjes in rijtjes leggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk vakantielogje, ondanks het af en toe minder mooie weer. Mooi stukje van het kussen laat je al zien.
  Dit liedje hoorde ik onlangs en het maakte me blij.
  http://maandagdaandag.blogspot.com/2011/06/deze-dag-is-een-droomdag.html
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heel erg leuk poppetje.
  ook het hartje is heel leuk
  groetjes isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van het kussen. Ik wordt blij van het liedje don't worry be happy van Bobby McFerrin. Omdat het zo vrolijk klinkt.

  Groetjes, Kim
  http://trendykim.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar, iets niet afmaken… Ik probeer dezelfde methode toe te passen, maar aan iets nieuws beginnen is ook zo leuk… dan werkt streng zijn niet meer. Ach, als je er maar lol in hebt. Prachtige knopen!

  BeantwoordenVerwijderen