vrijdag 21 oktober 2011

(Sleutel) hangertjes van kralen

 

Kleine hangertjes gemaakt van kralen. De babousjka's of zijn het matroesjka's, wat is eigenlijk het verschil, heb ik gekocht bij Xenos. Jongste dochter heeft de rode aan haar fietssleutel gehangen en haar vriendin die hier logeerde koos voor de roze.

Ik heb een paar vragen: kopen jullie wel eens wol/katoen/garen via internet. Hebben jullie daar goede ervaringen mee? Het lijkt mij lastig om van een plaatje te kopen als je garen nog niet kent. Ik moet er namelijk altijd even aan voelen. En waar kopen jullie?

----GEZELLIG WEEKEND ALLEMAAL----

8 opmerkingen:

 1. Hoi! Ik heb weleens garen gekocht van http://www.sassyfrats.nl/ en dat ging goed. Woool (www.woool.nl) is ook een goede winkel en als je het geen probleem vindt om vanuit België te bestellen, kan ik ook Vicarno's Mama aanraden.
  Fijn weekend, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeienavond, laatst bestelde ik katoen bij Juf Steek. Ging prima, kon netjes door de brievenbus. Het was katoen dat ik al eerder had, dus wist ik hoe het aanvoelde, dat wel.
  Succes,
  Angélique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke hangers heb je gemaakt.
  Nee ik heb geen ervaring met het kopen op internet ik koop het in een fournituren winkeltje omdat ik het ook lastig vind qau kleur en dikte en ik wil graag voelen :)

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hangers! Ik heb nog nooit garen om mee te haken op internet gekocht, heb net als jij, dat ik het in het echt wil zien en voelen. Wel wol om mee te vilten, bij Meervilt, dat is prima. Maar dat bedoel je denk ik niet.
  Hoewel ik laatst wel blij was dat de garen die ik op internet zag in de V.S. te koop was, dat hield me tegen, anders was de verleiding wel erg groot geweest.Kijk hier maar eens: http://magnoliahandspun.blogspot.com/

  Fijn weekend, groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook wel vaker bij Sassyfrats besteld en bij de Hobbydoos maar meestal wel garen dat mij al bekend is anders wil ik er ook graag even aan voelen.Fijn weekend gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, wol of katoen koop ik altijd "live". Moet de kleur zien en kunnen "voelen". Maar een heleboel mensen bestellen wel via internet en zijn hierover heel tevreden, misschien zou ik het wel doen als ik de wol al eerder gekocht had.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Katoen van Catania koop ik bij de Snuffelhal in Alphen aan den Rijn. Zij verzenden ook via ebay. Ik ken het garen dus weet wat ik koop en welke kleuren er zijn. Reden om daar te kopen is dat ze gewoon goedkoop zijn, 1,95 per bol waar ik bijna overal elders 2,10 tot zelfs 2,30 per bol betaal. Ik weet van anderen dat ze snel en zorgvuldig zijn in het verzenden.
  Als ik garen niet ken koop ik het nooit online, ik wil het eerst voelen en de kleuren zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik weeet nog steeds niet welke het leukste is
  rood groen zwart of toch de roze!?!?!?
  ze zijn allemaal even leuk.

  BeantwoordenVerwijderen