zaterdag 11 juni 2011

Applicaties van vilt

Nu eens een keer geen gehaakte bloemetjes (hoewel ik dat toch het liefste doe), maar applicaties van vilt. Dat vind ik namelijk ook een leuk werkje. Wat vinden jullie ervan? En wat zal ik ermee doen? Dat weet ik dan vaak niet. Heb ik heel veel bloemetjes, poppetjes, dingetjes en dan??
En een paar foto's uit de tuin. Gisteren gingen de eerste bloemen van de stokrozen open. En de middelste foto is een verdwaalde vingerhoedskruid tussen de tegels.

4 opmerkingen:

 1. Wat een schattige applicaties heb je daar gemaakt! Vooral die eerst, dat bloemetje is erg leuk! Je kan er altijd een broche van maken of het misschien verwerken in een juweel. Of je kan er een sleutelhanger van maken of gebruiken op kaartjes. Je kan deze schattige dingetjes ook verkopen als je een webwinkeltje hebt. dat zijn zo een beetje de eerste ideeën die in me opkomen.

  Groetjes Sofieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze erg leuk, vooral de derde, lekker retro! Waarom zet je ze niet op Dooreen, om te verkopen? Wat heb jij een mooie stokrozen en veel... ben jaloers hoor. Ik heb er lang niet zoveel en ze zijn vaak een beetje blekig van kleur. Heb nu een zwarte gekocht, die bloeit volgend jaar, hoop ik.

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej hej Hannie, ik zie dat je flink door hebt gehaakt en intussen ook met vilt aan de gang bent. Wat bloeien je bloemen al mooi. Hier voor het tweede jaar helaas geen stokrozen. Hopelijk gaat de lathyrus wel bloeien.
  Fijne week, groetjes
  ps nog een leuk blog, http://shropshirescrappersuz.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen