zaterdag 18 juni 2011

Van alles en nog wat

Je hebt van die weken. Dan heb je tijd te kort en wil het allemaal niet zo lukken. Dat had ik afgelopen week. Druk op mijn werk, druk thuis.  Maar ik heb alles weer helemaal op een rijtje.....
Gisteravond de speldjes aan de bloemetjes genaaid. Het duurde langer dan ik wilde, maar de give away gaat dus bijna op de post."Onze" schapen zijn afgelopen donderdag vertrokken naar huis. Het is nu stil in de tuin. Met Pinksteren zijn we gaan kijken in de schaapskooi waar ze vandaan komen, hier 15 kilometer vandaan. De kudde bestaat uit Schoonebeker schapen, een Oudhollands ras. De herder is met zijn kudde en de honden hiernaar toe komen lopen, en zo ook weer vertrokken.
Schapen, herder, honden: ik hoop tot volgend jaar!!!

Pepper en Tijger vonden al die aandacht voor die schapen maar niks. Daarom een foto van die twee.foto gemaakt door jongste dochter

Hier in huis wordt er gezwoegd op het leren van de laatste repetities, bijna vakantie gelukkig. Nu maar hopen dat ze alle drie overgaan.
Oudste dochter vertrekt voor een week met de trein naar Boedapest. Ze gaat met een vriendin naar Sziget, een muziekfestival. Zoonlief mag een week met een vriend mee naar Sicilie. Wij proberen daaromheen nog onze vakantie te plannen.


Wel even tussendoor een bloemetje gehaakt. Kan ik toch niet laten. Hoop het patroon morgen of overmorgen op mijn blog te zetten.

FIJN WEEKEND IEDEREEN!!!!!!

8 opmerkingen:

 1. Supermooi bloemenmotief en wat een lieve poezers! Op mijn blogje staat al een Give Away (mocht je het leuk vinden).
  Een heel fijn weekend gewenst, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. rustig aan, gehaakte bloemetjes verwelken nooit ;)

  leuke poezen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige bloem heb je gemaakt, ben benieuwd naar het patroon!

  Fijn weekend,
  Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super bloemetje. Ben wel benieuwd naar het patroon.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dag je van de ene blog soms bij de andere terechtkomt met allemaal dezelfde passie voor haken. en wat een leuke bloem heb je daar gemaakt. ik heb je bij mijn volgers gezet op mijn eigen blog..hallopeetje.blogspot.com.
  kan ik de updates in de gaten houden.

  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ik ben via mijn voorganster (hier boven, hallo peetje) hier terecht gekomen en heb ook op volgen gedrukt, want wat een prachtige bloemen zijn hier te bewonderen! Daar wil ik niets van missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer herkenbaar, zulke weken (ik hoop altijd dat het dagen blijven ipv weken...), maar gelukkig zijn er ook van die dagen dat alles als een speer gaat! Leuk dat je nog wat info over de schapen hebt weten te achterhalen. Vind je bloem prachtig! Ik hoop dat het haken bij mij nog goed gaat komen... ben op dit moment met wel tig verschillende haakprojectjes bezig...

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lekker herkenbaar! En mooie bloem, die ga ik zeker maken wanneer je het patroon hier neer hebt gezet. Ik wacht dus vol spanning af!
  Groet!

  BeantwoordenVerwijderen