dinsdag 28 juni 2011

De laatste bloemetjes op de post

De bloemetjes van de give away zijn verstuurd behalve die van Simone en Sofieke. Die gaan morgen in de brievenbus.  Duurde een ietsiepietsie langer dan ik gewild had.

Het sleutelhangertje hieronder heb ik een tijdje geleden gemaakt.


Op dit moment valt er een gigantische stortbui. De lucht is zwart. De poezen naar binnen gehaald. Oudste dochter belde net op. Ze is klaar met haar vakantiewerk en staat onder een afdakje. Of we haar kunnen halen?  Natuurlijk stapt manlief in de auto om zijn oudste te redden. Regen is niet erg, maar al dat weerlicht.

Weinig gehaakt afgelopen dagen. Alleen de laatste give away bloemetjes afgemaakt. Ik heb gisteravond wel lekker lang gelezen. Buiten, met mijn benen omhoog. Heerlijk!

5 opmerkingen:

 1. Bedankt!!!! Mijn bloemetjes zijn binnen! Erg leuk! Precies op m'n vrije dag :-)

  Groetjes, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk sleutelhangertje Hannie!
  Even een vraagje, gebruik je voor de bloemetjes etc. restjes garen of koop je speciaal katoen of wol hiervoor. En welke maat haaknaald gebruik je doorgaans voor de bloemetjes.
  Ik hoor nog van je!

  Groetjes, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Hannie,

  Ik heb net ook mijn bloemtjes gekregen !!!!
  Ik vind ze prachtig !!! Thnxssssssss

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Hanny

  Dank voor je mooie bloemenbroche, helemaal mijn kleur hartstikke goed en wat een mooi label heb je. Ik zal de speld met veel plezier dragen.
  Groetjes, Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg.. ik haak ook veelal bloemetjes en hartjes.. nu had ik ook het idee sleutelhangers te maken, maar waar vind ik van die clips om ze aan te bevestigen?
  Ik blog nog niet zo lang, maar ga je volgen, leuke ideeën heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen