zondag 28 augustus 2011

Bedankje

Vandaag wil ik iedereen eens bedanken voor alle leuke reacties die ik krijg. Ik ben altijd heel benieuwd of er een reactie komt en als dat dan zo is vind ik het gewoon heel fijn om te lezen. En de reacties zijn altijd aardig.

DUS: BEDANKT LIEVE LEZERS DIE REACTIES ACHTERLATEN OP MIJN BLOG!!!!
(en ook de lezers die geen reacties achterlaten, natuurlijk. Het is sowieso leuk dat je blog bekeken wordt, toch?)

Toen ik vorig jaar met mijn (vorige) weblog begon was ik heel blij dat ik, na avonden tobben, een foto met een tekst erop had gekregen. Ik had op het blog twee foto's gezet van een schaaltje met kersen en een schaaltje met aardbeien. Wel leuk vond ik, op een mooi tafelkleed enzo. De volgende dag vond ik het heel spannend om te kijken of ik een reactie had gekregen. Dat had ik, van Marijke de Boer. En er stond: Gadver! Dat vond ik zo erg dat ik bijna acuut stopte met bloggen. Totdat manlief heel geinteresseerd vroeg of ik al reacties had gekregen. Hij was dus Marijke de Boer.

Zelf doe ik het te weinig, reacties achterlaten, maar ik ga altijd even kijken bij iedereen waar ik een reactie van krijg en ook bij de nieuwe volgers. Eigenlijk zou ik het liefst de hele dag hier in de kamer aan de eettafel zitten met mijn bolletjes, kralen, knopen, lapjes en naaimachine erop. Daartussen mijn laptopje en mijn leesboek waar ik in bezig ben. En koffie natuurlijk erbij, met een koekje. En dan de hele dag frutselen, weblogs lezen, af en toe een paar bladzijden lezen........................ dan ben ik zoooooooo gelukkig!

Alleen kan dat dus niet. Er moet gewerkt, gepoetst, boodschappen gedaan, voor de kinderen en de dieren gezorgd enz. enz. Maar ik waardeer de uurtjes s' avonds en in het weekend des te meer als ik even heerlijk kan freubelen, lezen of achter mijn laptopje kan kruipen.  

Ik wens iedereen een fijne week toe!!!Zomer 2011
De katten liggen deze zomer meer binnen dan buiten (en geef ze eens ongelijk)

10 opmerkingen:

 1. Grappig verhaal over je eerste reactie!
  Herkenbaar, de hele bezig willen zijn met handwerken en bloggen. Leuker dan het huishouden, maar lekker bezig zijn met de kinderen is ook heerlijk!

  Groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zo herkenbaar inderdaad! Ik zou ook het liefst de hele dag willen freubelen, of het nu haken, mozaïeken of lekker knutselen met de kids is, zolang je maar creatief bezig kunt zijn. Helaas is dat inderdaad niet de realiteit.....;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je toch niet acuut gestopt bent met bloggen :-)

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gisteren wel de hele dag zitten fröbelen, want het was geen weer voor iets anders. Leuke anekdote over je start, het is idd leuk om reacties te krijgen of om in ieder geval te weten dat je berichtjes gelezen worden.
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach,leuk hè mannen,de mijne heeft zich als volger aangemeld met een boze aap als profielfoto maar nu laat hij wel iedereen trots mijn blog zien:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw verhaal is zo herkenbaar! Steeds als ik iets op mijn blog plaats ben ik zo nieuwsgierig naar de reakties. En ook ik laat te weinig reakties achter, maar vind het o zo fijn om even een rondje blogjes te kijken/lezen.
  Fijne dag, en nog heel veel blogplezier gewenst!
  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, bloggen is heerlijk. Ik ben het helemaal met je eens. Ook reacties plaatsen bij anderen is mooi, ook al kennen we elkaar niet, het is toch een hele sociale bezigheid.
  Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de poezen hebben helemaal gelijk
  en de foto van de lucht is heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moest wel erg lachen om 'Marijke de Boer' en zo'n reactie zou mij ook de schrik aanjagen :) Reacties zijn altijd leuk en het inspireert en maakt dat je op zoek gaat naar weer nieuwe dingen. Wat leuk toch dat we daar allemaal zo van genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer even bijgelezen. Wat leuk, ik word van dezelfde dingen gelukkig, zou ik ook hele dagen mee door kunnen brengen. Mijn weblog ligt er nog steeds uit door de migratie. Die van Willy ook, zag ik. Ligt het gelukkig niet aan mij. Tjonge, niet leuk, duurt nu al meer dan een week. Vind je man wel een beetje gemeen hoor, het is wel een goede grap, maar toch ook een beetje gemeen.
  Leuke foto's heb je erbij gezet en vind je portemoneetje ook helemaal schattig!!

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen